Geplaatst op Geef een reactie

Zo stuur je je kind veilig op pad

fiets

Fietsen daar hebben kleine kinderen alle aandacht voor nodig en als ze iets groter zijn, komt er veel op ze af in het verkeer. Het laatste wat je dan wil, is dat ze afgeleid worden door dingen die ze vast moeten houden. Toch moeten ze wel vaak spullen mee nemen. Naar school of naar sport of als ze naar een vriendje gaan. Wij zetten voor jou de veiligste manieren om hun spulletjes te vervoeren op een rijtje.

Rugzak

Een rugzak is niet alleen een populaire tas bij kinderen, het is ook een fijne manier om ze spullen te laten vervoeren. Zorg wel voor de juiste maat. Een te grote rugzak zit niet goed op de rug van je kind waardoor het afgeleid zal worden. Zorg ook voor bredere banden zodat het niet op de schouders knelt. Een kinderrugzak met een naamplaatje zorgt dat je de rugzak sneller terug hebt mocht jouw dromertje die ergens vergeten. 

Kinderrugzakken zijn er in diverse maten, kleuren, designs en merken. Zo maken Studio Ditte en Kizroom prachtige ontwerpen voor de kleinste fietsertjes. Voor de wat grotere kinderen is Eastpak natuurlijk altijd goed. Heb jij een trendy rugzak kind? Kijk dan eens naar de prachtige ontwerpen van Zebra.  

Tieners

Worden je kinderen wat groter, willen ze wel eens wat anders uitproberen. Dragen vrienden en vriendinnen geen rugzak, zal jouw kind dat misschien ook niet willen. Kies dan voor een goede crossbody tas. Zo hebben ze toch hun handen vrij en horen ze er weer helemaal bij. Crossbody tassen worden cross gedragen. Zorg daarom dat de band niet te lang is en de tas niet te groot. Ook als je kinderen veel moeten meenemen, is een crossbody minder geschikt maar voor naar vrienden of opa en oma, zijn er wel hele leuke hippe modellen die elke tiener aanspreken. 

Geef altijd het goede voorbeeld

Een goed voorbeeld doet goed volgen. En dat hoeft op zich niet moeilijk te zijn, want ook voor volwassenen zijn er heel veel mooie rugtassen. Van sportief tot klassiek of super strak en modern. Van stoer tot vrouwelijk of heel mannelijk. Kies je voor leer en een imitatieversie? Ga je voor duurzaam? Het is er allemaal. Er zijn zelfs laptopversies. Zo ga je dus modern mee op stap en krijg je van je kroost geen vragen waarom jij iets niet hoeft en zij wel. 

We snappen overigens ook dat jij misschien niet altijd zin hebt om ook met een rugzak op pad te gaan. Neem je voor een keer een shopper mee op de fiets, kies er dan een met verstelbare of langere schouderband. Een andere optie kan zijn om voor fietstassen te kiezen. Waren deze vroeger saai en eigenlijk echt niet hip, zijn er tegenwoordig hele mooie modellen waar je echt wel mee gezien kunt worden. Check de fietstassen van Basil maar eens, of die van New Looxs. Met fietstassen zorg je er voor dat welke tas jij ook bij je hebt, veilig opgeborgen is en je je handen vrij hebt. Zelfs als je boodschappen gaat doen. En heeft je kind een tas mee, dan kan die ook met gemak in jouw fietstassen. Dat is nog eens lekker samen weg gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *