Geplaatst op Geef een reactie

​​Etiketten voor op fietsen

fiets

Waarschijnlijk herken je het wel wanneer je in een grote stad woont. Je hebt je fiets geparkeerd bij de ene grote fietsstellage, en als je dan weer terugkomt kan je je fiets niet meer vinden. Het is dan handig dat je etiketten op jouw fiets plakt, zo vind jij hem altijd terug! Lees hier een aantal redenen waarom etiketten voor op de fiets een goed idee zijn.

Overal voor te gebruiken

Een etiket is heel erg gemakkelijk om overal op te gebruiken. Doordat hij goed kan plakken op meerdere materialen en sommige soorten ook tegen regen kunnen, is het geschikt voor elk object. Een etiket is zeer geschikt voor op je fiets als je deze regelmatig kwijtraakt. Wanneer je fiets dan wordt gestolen, kun je hem makkelijk weer terugvinden. Een etiket is dus zeer handig voor op de fiets.

Het personaliseren van jouw fiets

Vaak zijn fietsen verschrikkelijk saai om naar te kijken, daarnaast lijken ze ook nog eens allemaal op elkaar. Daarom is het een goed idee om je fiets te personaliseren. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een gepersonaliseerd etiket te ontwerpen. Door een mooie achtergrond toe te voegen en een speciaal lettertype te ontwerpen, zorg je ervoor dat je etiket helemaal jouw eigen wordt en dat daarmee jouw fiets weer helemaal blits wordt. Wat wil je nog meer?

In weer en wind

Veel mensen zullen gelijk denken dat etiketten helemaal niet geschikt zijn voor de fiets. Dit komt omdat etiketten meestal zijn gemaakt van papier en dus niet goed tegen regen en wind kunnen. Het tegendeel is echter waar. Veel etiketten kunnen tegenwoordig ook worden gemaakt van plastic. Hierdoor zijn ze geschikt om te gebruiken bij alle weersomstandigheden. Regen, wind of sneeuw, het maakt niet uit. Het etiket op jouw fiets blijft zeker weten zitten.

Stelen is geen eitje meer

Door het personaliseren van jouw fiets, zorg jij ervoor dat het moeilijker wordt om jouw fiets te stelen. Jouw fiets zal namelijk herkenbaar zijn voor iedereen. Het is dus zeer slim om een etiket aan jouw fiets toe te voegen als je in onveilige buurten komt. Als je dus in onveilige buurten komt of je je fiets weer wilt terugvinden tussen al diezelfde soort fietsen, is een etiket op de fiets het perfecte idee voor jou! Niet alleen kan je het etiket helemaal ontwerpen zoals je wilt, het kan ook nog eens goed tegen elk soort weersomstandigheden. Koop dus snel jouw etiket voor op de fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *