Geplaatst op Geef een reactie

Voor iedere leeftijd een kinderfiets

fiets

Voor iedere leeftijd een kinderfiets

Als je een kinderfiets wilt kopen dan heb je de keuze uit veel verschillende modellen. Wij verkopen niet alleen allerlei verschillende modellen maar ook hebben we voor iedere leeftijd een andere maat fiets op voorraad. Zoals je misschien al hebt gezien is het assortiment kinderfietsen in onze webshop groot.

Koop de juiste kinderfiets

Als je een kinderfiets online gaat kopen moet je goed op de maat van de fiets letten. Koop nooit een te grote fiets uit zuinigheid want dit is in veel gevallen gevaarlijk. Als je een te grote kinderfiets aanschaft dan kan je kind bij het afstappen niet goed met zijn voeten bij de grond. Je kunt je voorstellen dat dit niet veilig is. Het is ook altijd aan te raden om meteen bij de fiets een kinderfiets helm aan te schaffen. In veel landen is dit overigens al verplicht, in Nederland is dit niet het geval. Maar fietsen met een helm op is vele malen veiliger dan dat je kind geen helm op heeft.

26 en 28 inch fietsen

Kleine kinderen worden groot, ook de fiets moet hierbij meegroeien. Wij hebben voor de grotere kinderen ook goede stevige fietsen te koop. Wij verkopen meisjes en jongensfietsen met een afmeting van 26 inch. Ook voor de nog grotere kinderen hebben we echte heren en damesfietsen deze zijn er vanaf 28 inch. Ideaal als jouw kind op de fiets naar de middelbare school toegaat. Het assortiment van de dames en herenfietsen is wel kleiner dan die van de kinderfietsen maar de fietsen welke wij verkopen zijn van zeer goede kwaliteit.

Koop niet te overhaast een kinderfiets

Als je een kinderfiets gaat kopen neem daar dan de tijd voor. Veel mensen gaan naar de fietsenwinkel om de eerste kinderfiets voor hun kind te kopen. Tegenwoordig is het online kopen net zo makkelijk en het bespaart je bovendien een hoop geld. Door goed te kijken welke maat fiets jouw kind nodig heeft ben je al een heel eind op weg met de aanschaf van de juiste fiets. Als je dan ook nog de kinderfiets in een stoere kleur besteld dan weet je zeker dat jouw kind er helemaal happy op zijn fiets van door gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *