Geplaatst op Geef een reactie

Online een kinderfiets kopen

fiets

Kinderfiets online kopen

Het kopen van een kinderfiets is natuurlijk een leuke bezigheid. Als je voor de eerste keer een kinderfiets gaat kopen is het natuurlijk wel wat vreemd om dit online te doen. De meeste ouders zullen naar een fietsenwinkel gaan om een fiets te kopen voor hun kind. Je wilt natuurlijk een goed advies en je kunt meteen de juiste kinderfiets kopen. Op zich is dit een logische gedachte maar tegenwoordig kun je dit ook gewoon online doen. Want ook online krijg je het beste advies en de gewenste service.

Online net zo goed maar goedkoper

Net als met zoveel producten welke we tegenwoordig online aanschaffen doen ook steeds meer ouders dit met het kopen van een kinderfiets. Natuurlijk wil je de beste service als je iets gaat kopen en de meeste mensen gaan daarvoor naar een fysieke winkel. In dit geval is dat een fietsenwinkel, maar ook online is de service perfect en een bijkomend voordeel is dat je online minder geld kwijt bent. Goedkoop een kinderfiets kopen doe je in de meeste gevallen in een webshop. Het kan je enkele tientallen euro’s schelen en dat is toch mooi meegenomen. Met het geld wat je hiermee bespaart kun je bijvoorbeeld een fietshelm voor je kind aanschaffen.

Kwaliteit van de kinderfiets

Dat een goedkope kinderfiets niet van mindere kwaliteit zal zijn dat hebben wij de laatste jaren wel bewezen. De kinderfietsen welke wij verkopen in onze webshop zijn van een goede kwaliteit. Jouw kind heeft jarenlang plezier van misschien wel zijn of haar eerste kinderfiets. Doordat de kwaliteit van onze kinderfietsen goed is weet je ook dat je een fiets koopt waar je kind veilig op weg fietst. Of het nu een driewieler, een kinderfiets met zijwieltjes of een duwstang is, de kwaliteit staat bij ons voorop.

Jongens en meisjesfietsen

Een reden waarom mensen vaak nog naar een fietsenwinkel gaan is het grote assortiment. Als je inmiddels al een beetje hebt rondgekeken dan heb je gezien dat wij een groot assortiment aan kinderfietsen verkopen. Wij hebben stoere jongensfietsen maar ook prachtige meisjesfietsen in de meest modieuze kleuren. De fietsen zijn in alle maten verkrijgbaar en met de makkelijke kinderfiets maattabel koop je altijd de juiste maat fiets voor jouw zoon of dochter. Want de maat van de fiets is ontzettend belangrijk.

Afgemonteerde kinderfietsen

Doordat wij de fietsen versturen zullen deze in de meeste gevallen voor 95% zijn afgemonteerd. Het excuus dat je nog een hele fiets in elkaar moet schroeven is er ook niet meer. Wij versturen de fiets in een stevige doos zodat je zelf nog enkele onderdelen moet vastschroeven en in elkaar moet zetten. Dit neemt hooguit 20 minuten in beslag.

Service

En over de service hoef je je ook niet druk te maken. Je kunt alle vragen die je hebt gewoon aan ons stellen. En mocht er iets niet in orde zijn met je aangeschafte kinderfiets dan heb je dezelfde garantie als dat je de fiets in de fietsenwinkel zou hebben gekocht. Kortom maak het jezelf gemakkelijk en bestel jouw kinderfiets online in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *