Geplaatst op Geef een reactie

Space Scooter kopen

fiets

Space scooter kopen

Wil jij een Space Scooter kopen voor je kind? Buiten dat we heel veel kinderfietsen verkopen hebben we ook een ruim assortiment aan Space Scooters. Wie is er niet groot mee geworden? De autoped, hij was vroeger niet weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig is de autoped ook weer helemaal hip, maar de nieuwste trend onder de jeugd is toch wel de Space Scooter of voor de kleinste de Space Scooter junior. Buiten dat kinderen zich makkelijk verplaatsen met deze prachtige step is het ook leuk om te steppen.

Space Scooter kopen

Space Scooter

Als je jouw kind echt wilt verassen dan doe je dit door een Space Scooter te kopen. De step wordt aangedreven door beweging, je kunt dit op twee manieren doen. Je kunt ouderwets steppen maar ook door de voetplank naar voor en achter te bewegen. En als je op de plaats van bestemming bent aangekomen klap je de Space Scooter gemakkelijk in. Op deze manier neemt hij heel weinig ruimte in. De Space Scooter kan een gewicht tot 90kg aan. Hierdoor is deze niet alleen geschikt voor kinderen maar kunnen ook volwassenen gebruik maken van dit unieke vervoermiddel. Ideaal als je je even snel wilt verplaatsen in de drukke binnenstad. Je hebt geen fiets, scooter of auto nodig om even snel van A naar B te gaan. Je kunt bovendien het stuur verstellen zodat deze step lang mee zal gaan.

Dit voertuig is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde steppers vanaf 4 jaar.

Space Scooter junior

We hebben twee modellen in onze webshop staan. De Space Scooter junior is er voor de kinderen van 4 tot 7 jaar. Met de Space Scooter junior leert je kind al op jonge leeftijd te steppen op een nieuwe en originele manier. De Space Scooter junior kan je herkennen aan de aanduiding X360. Voor de oudere en grotere steppers is er de X580. Dus je ziet zowel jong en oud kan weer op de step!

Space Scooter roze

Net als met de kinderfietsen welke wij verkopen hebben we ook een Space Scooter in het roze. Leuk voor meiden welke zich ook op deze moderne step willen verplaatsen. We hebben een Space Scooter roze in de maat X360 en X580. Dus zowel jong als oud kan een Space Scooter in het roze kopen.

Space Scooter aanbieding

Net als met de kinderfietsen en de driewielers op onze site, hebben we ook regelmatig leuke Space Scooter aanbiedingen. Op het moment koop je er al één voor €88,-. Maar kijk geregeld op onze site dan zul je nooit een Space Scooter aanbieding missen.

Dual-Mode Geluidsarm aandrijfsysteem
De Space Scooter is voorzien van een Dual-Mode Geluidsarm aandrijfsysteem en van een handrem op het achterwiel. Door heen en weer te bewegen zal de Space Scooter gaan rijden. Buiten dat het een ongelofelijk blits ding is, is het ook een erg functioneel vervoermiddel. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren als je er één gaat kopen.

Veiligheid
Als je een Space Scooter gaat kopen voor je kind dan raden wij aan om er een fietshelm bij aan te schaffen. Je kunt namelijk snelheden van 15km per uur bereiken met deze hippe step. Kinderen willen nog wel eens vallen en helemaal als ze net op een step staan. Je beschermd met de helm zo in ieder geval hun hoofd. Nog beter is het om ook elleboog en kniebeschermers te dragen. Veiligheid boven alles!

Mocht je deze step nou net even te hip vinden dan hebben wij ook nog genoeg autopeds in onze webshop staan.
Als je nog vragen hebt over deze unieke step dan kun je altijd even een mailtje sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *