Geplaatst op Geef een reactie

Van kinderfiets tot omafiets….

fiets

Van kinderfiets tot omafiets….

Je bent nu de zomer echt is aangebroken op zoek naar een kinderfiets? Wij hebben kinderfietsen in allerlei soorten, kleuren en maten. Het assortiment is groot en de prijzen zijn laag. Wat wil je nog meer…. Inmiddels is het assortiment ook uitgebreid met de nieuwste omafietsen. Deze zijn niet meer zoals vroeger zwart of wit, nee de omafiets heeft een hele nieuwe look gekregen.

Goede fietsen voor een lage prijs

Op kinderfietsen.com koop je een veilige fiets van goede kwaliteit tegen een lage prijs. Doordat wij alleen online verkopen kunnen wij de prijzen van de fietsen lager houden. Gaat dit niet ten koste van de service? Nee hoor wij bieden dezelfde service als je van een normale fietsenwinkel gewend bent. Mocht er iets zijn met je fiets dan kun je ons altijd een mail sturen of even bellen.

Buiten dat wij kinderfietsen voor jongens en meisjes verkopen, verkopen wij ook skelters, driewielers, loopfietsen, autopeds en stoere omafietsen. Het assortiment is dus behoorlijk groot. Wij spelen in op de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. Zo is nu de Spiderman fiets weer helemaal in, wij verkopen deze fietsen in allerlei maten.

Nederland en België

De kinderfietsen en omafietsen welke wij verkopen kunnen geleverd worden in Nederland en België. Normaal gesproken gebeurd dit de eerst volgende werkdag, maar we houden de regel aan dat de fiets binnen 48 uur bij jou wordt afgeleverd. Tenzij de fiets op vrijdagavond is besteld dan zou deze op de dinsdag erop bezorgd worden. Als je wilt kunnen wij de fiets ook op zaterdag laten bezorgen, je kunt dit aangeven in het formulier als je de fiets besteld. Fietsen boven de €50,- zullen gratis worden bezorgd.

Aanbiedingen

Als je in onze webshop kijkt dan zie je dat de meeste fietsen afgeprijsd zijn. De prijzen worden iedere dag geüpdatet zodat je weet dat je nooit teveel zult betalen voor jouw kinderfiets. Je koopt tenslotte niet voor niets online een kinderfiets! Let er wel op dat je de juiste maat fiets koopt. Je kunt de maat van de fiets makkelijk te weten komen als je onze maattabel even raadpleegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *