Geplaatst op Geef een reactie

Omafiets kopen?

fiets

Op zoek naar een omafiets?

Ben jij op zoek naar een hippe omafiets? Op kinderfietsen.com hebben we sinds vorige week een groot assortiment omafietsen. De omafietsen zijn van het merk Salutoni wat betekent dat je een fiets koopt van een hoogwaardige kwaliteit. Als je van plan bent een omafiets te gaan kopen omdat jij of jouw kind na de zomervakantie naar de middelbare school gaat dan is het nu de tijd om er één aan te schaffen. De fietsen zijn nu nog behoorlijk afgeprijsd.

Omafietsen in allerlei kleuren

Nog niet zolang geleden was een omafiets zwart en wit en daar hield het wel bij op. Je kocht een omafiets omdat het comfortabel fietste en het zag er hip uit. Tegenwoordig zijn de omafietsen weer helemaal terug en hebben ze een behoorlijke make-over gehad. Je kunt omafietsen in de modernste kleuren kopen. Wij hebben op kinderfietsen.com bijvoorbeeld de Camouflage, Graffiti, Jeans, Cartoon en nog enkele andere hippe fietsen welke in de meest moderne kleuren zijn gespoten.

28 inch fietsen
De omafietsen zijn er allemaal in 28 inch, dit betekent dat ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 12 jaar. En dit is net de leeftijd dat ze naar de middelbare school gaan. Met zo een hippe fiets maak je meteen indruk op het schoolplein. De fietsen zijn allen voorzien van een stevige voor- en achter drager. Er zijn modellen welke ook zijn voorzien van 3 versnellingen. Het materiaal waar deze fietsen van zijn gemaakt kan tegen een stootje en dit is wel zo fijn omdat de fiets natuurlijk dagelijks door weer en wind gebruikt gaat worden.

Omafiets kopen en binnen 48 uur in huis

Als je een omafiets gaat kopen dan betaal je geen verzendkosten en bovendien heb je de fiets al met 48 uur in huis. In veel gevallen is dit overigens al binnen 24 uur. Door het enorme aanbod is de keuze groot en hebben we de prijzen laag kunnen houden. Mocht je nog vragen hebben over de aanschaf van de fiets dan kun je ons altijd mailen of bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *