Geplaatst op Geef een reactie

24 inch kinderfiets kopen

fiets

24 inch kinderfiets kopen

Een kinderfiets kopen doe je niet alleen voor de allerkleinsten. Er zijn kinderfietsen tot de maat 26 inch, de leeftijd welke jouw kind dan heeft varieert van 9 tot 12 jaar. Als je kind tussen de 8 en 10 jaar is dan kun je een 24 inch jongensfiets gaan kopen. Kijk wel altijd nog even op de maattabel want niet ieder kind is even groot als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt.

Modellen

Als je een 24 inch kinderfiets wilt aanschaffen dan hebben we verschillende modellen voor zowel jongens als meisjes. De fietsen zijn stuk voor stuk kwalitatief erg goed en bovendien laag geprijsd. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar zullen de fiets dagelijks gebruiken om er mee naar school te fietsen. Het is dus belangrijk om een kwalitatief goede en veilige fiets te kopen. Een stevige bagagedrager is dan geen overbodige luxe, de kinderfietsen welke wij verkopen zijn hiermee uitgerust. Er zal natuurlijk niet alleen in de zomer mee gefietst worden maar ook in de winter, het is dan wel zo veilig dat er goede verlichting op de fiets is gemonteerd.

Online 24 inch fiets kopen

Veel mensen komen met de vraag is een 24 inch fiets niet te groot om te versturen? En kan ik deze niet beter in een normale fietsenwinkel kopen? Natuurlijk kunt u de fiets in een fietsenwinkel kopen alleen u betaald in dat geval wel meer voor de fiets. Doordat de meeste 24 inch fietsen voor 95% zijn afgemonteerd is het voor ons makkelijk om de fiets te verzenden. Als de fiets eenmaal is afgeleverd kun je met een paar handelingen de fiets rijklaar maken.

Welke 24 inch fiets?

Op de vraag welke 24 inch kinderfiets kan ik het beste aanschaffen hebben wij geen passend antwoord. Ons assortiment kinderfietsen is behoorlijk groot en als je op de fiets van jouw keuze klikt zie je meteen de specificaties van de desbetreffende fiets. Zoals je dan zult zien zijn alle fietsen van een hoogwaardig kwalitatief materiaal gemaakt. Bovendien hebben sommige fietsen nog extra comfort zoals bijvoorbeeld een super deluxe kettingkast, versnellingen, stevige bagagedrager met snelbinders, luxe heerlijke handgrepen, kwaliteit zacht verend zadel, en een extra opgeblazen frame.

Je ziet er is genoeg keuze als je besluit een 24 inch kinderfiets te gaan kopen. Aan de prijs en kwaliteit van de fiets zal het niet liggen, het enige wat je goed in de gaten moet houden is dat je de juiste maat koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *