Geplaatst op Geef een reactie

Kwaliteits kinderfietsen

fiets

Kwaliteits kinderfietsen

Als je een kinderfiets gaat kopen voor je kind dan let je natuurlijk op de kwaliteit van deze fiets. De fiets moet ten eerste veilig zijn. Je zou liever wat meer betalen dan dat je een goedkope kinderfiets koopt waarvan je zou weten dat de fiets van mindere kwaliteit zou zijn. Online zijn er tegenwoordig veel webshops waar je een goedkope kinderfiets kunt aanschaffen. Maar hoe is het gesteld met de kwaliteit van deze kinderfietsen?

Maat van een kinderfiets

Wij verkopen op onze website kinderfietsen van een degelijke kwaliteit waar jouw kind veilig op kan leren fietsen. Het is voor jou als ouder alleen belangrijk dat zodra je een fiets gaat kopen je altijd even de maattabel raad pleegt. Veel mensen maken nog altijd de fout om een te grote kinderfiets te kopen. Met als gevolg dat het voor een kind bijna onmogelijk is om op een veilige manier van de fiets af te stappen. Een reden waarom mensen een te grote fiets kopen is dat ze vaak bang zijn dat hun kind er te snel uit zal groeien. Dit is verkeerde zuinigheid! Je wilt immers dat je kind met veel plezier op zijn nieuwe fiets kan rond rijden. Veiligheid boven alles!

Op de maattabel zie je precies welke maat fiets je moet kopen bij een bepaalde leeftijd.

Tip: bestel bij de aanschaf van een fiets meteen een kinderfiets helm. Hiermee maak je het fietsen een heel stuk veiliger. En zeker als een kind gaat leren fietsen is het verstandig om dit te doen met een fietshelm op.

Betaal niet teveel

Omdat een kind vaak geen jaren op dezelfde kinderfiets zal rijden hoef je niet de hoofdprijs te betalen voor de fiets. Maar je wilt ook geen onveilige fiets aanschaffen. Wij hebben daarom alleen de beste kwaliteits kinderfietsen voor jou ingekocht en verkopen deze tegen de scherpste prijzen. Op deze manier weet je dat je kind op een veilige degelijke fiets zit en dat je nooit teveel zult betalen. Dit geldt voor al onze producten dus ook voor de steps, autopeds en de driewielers.

Kwaliteits garantie

Mocht het zo zijn dat nadat je de fiets eenmaal thuis hebt ontvangen blijkt dat je niet tevreden bent dan kun je deze altijd nog binnen 14 dagen retour sturen. Je zal dus geen enkel risico lopen bij de aanschaf van een kinderfiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *