Geplaatst op Geef een reactie

Kinderfiets als Sinterklaascadeau

fiets

Kinderfiets als Sinterklaascadeau

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat er weer naar Sinterklaascadeaus gezocht moet worden. Kinderen hebben tegenwoordig al veel speelgoed en met de komst van de tablets hebben ze vaak alleen daarvoor nog oog. Wil je toch een cadeau geven waar een kind nog lang plezier aan beleeft? Dan is een kinderfiets als Sinterklaascadeau een goed alternatief.

Kinderfietsen worden veel cadeau gedaan

Wij merken dat het geven van een kinderfiets iets is wat steeds vaker wordt gedaan. Zowel als verjaardagscadeau, voor Sinterklaas en natuurlijk onder de kerstboom maak je een kind blij met een fiets. Misschien is het nu nog niet het weer om meteen naar buiten te gaan om een eind te gaan fietsen. Maar voor je het weet staat de lente voor de deur en kan je heerlijk genieten.

Goedkope kinderfietsen

Misschien denk je een kinderfiets voor Sinterklaas dat is best een duur cadeau. Nou kijk eens in onze webshop en je ziet dat we dagelijks mooie aanbiedingen hebben. Op deze manier koop je een goedkope kinderfiets waar jouw kind nog jaren plezier aan kan beleven. Bovendien zijn alle kinderfietsen van een degelijke kwaliteit en dit is eigenlijk de belangrijkste eigenschap. Je wilt immers dat je kind veilig kan fietsen op een fiets die tegen een stootje kan en voorzien is van alle veiligheidseisen.

Wanneer bestellen voor de feestdagen?

We ontvangen vanaf half november wekelijks mailtjes met de vraag wat de levertijden zijn van de fietsen. Wij leveren altijd dus ook met de feestdagen de volgende dag de fiets al af. Als je op werkdagen voor 13:00 uur besteld dan zal de fiets de volgende dag al bij je thuis staan. Voordat de kinderfiets ons magazijn verlaat ontvang je een Track & Trace code waarmee je de fiets kunt volgen. We raden je wel aan om als je een mooie fiets hebt gezien deze bijtijds te bestellen. Door de december drukte kan het gebeuren dat de populaire kinderfietsen eerder uitverkocht zullen zijn.

De Shimmer & Shine en de Peppa Pig zullen met de feestdagen extra veel verkocht worden dus wil je een dergelijke fiets bestellen dan kun je dit beter bijtijds doen.

Als je nog vragen hebt over een fiets of over onze service dan kan je deze altijd stellen via ons mailformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *