16 INCH KINDERFIETSEN VOOR JONGENS EN MEISJES

Op zoek naar een goede stevige 16 inch kinderfiets? Op Kinderfietsen.com vind je kwalitatieve en mooie 16 inch fietsen tegen een scherpe prijs.

De populairste 16 inch kinderfietsen

SNELLE LEVERING!

VOOR 13:00 UUR BESTELD IS VANDAAG GRATIS VERZONDEN!

16 inch kinderfiets kopen

Op onze site vind je diverse mooie fietsen voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Kijk maar eens naar de Volare, een populair topmerk dat jongens en meisjesfietsen maakt voor een fijne prijs. Voor meisjes in felle kleuren maar ook in hemelsblauw of oud roze. Voor stoere jongens maakte dit merk de Chopper of motorbike. Fietsen en felle 16 inch jongenskleuren die er niet alleen gaaf uit zien maar daarnaast ook stoer en stevig zijn. Precies de reden waarom we diverse modellen van dit merk in onze collectie opgenomen hebben. En extra fijn is het dat bijna alle modellen voor 95% afgemonteerd zijn.

Dit zijn de populairste 16 inch kindersfietsen

  • Shimmer & Shine kinderfiets
  • Volare Motorbike
  • Spider-Man fiets
  • Disney Princess 16 inch
  • Volare Ashley
  • 16 inch Chupa Chups
  • Volare Ibiza kinderfietsen

16 inch kinderbikes van Volare

Volare biedt dus niet alleen de beste kwaliteit materialen, ze hebben ook prachtige fietsen ontworpen. Zoals de Liberty Urban modellen met een leuk bloemenmotief in diverse kleuren. Voor poppenmoeders hebben deze fietsen een voordragertje net zoals mama’s fiets. En wat dacht je van de Thombike modellen met hun stoer en ontzettend mooi modern frame. Er zijn twee varianten opgenomen in de collectie waaronder de supersnelle blauwe Thombike. De fietsen zijn ontzettend stevig en daarom erg geschikt voor die eerste uurtjes fietsen zonder zijwieltjes. En de Super bike heeft ook nog eens een bidon zodat je zoontje even kan bijtanken van het fietsen.

16 inch kinderfietsen voor motorfans

Is je kindje helemaal weg van motoren? Dan zal het wel hel enthousiast worden van onze stoere Chopper of motorbike. De chopper ziet er retro uit waardoor je er zelf eigenlijk ook zo een wil. Met het unieke zadel, de gekleurde spaken en het hoge stuur, is deze kinderfiets helemaal in de stijl van een echte chopper.

De motorbike is uniek in zijn soort en voor iedereen die gek is van motorcross. Deze fiets ziet er net namelijk precies uit als een echte crossmotorfiets. Zelfs aan de details als brede banden en een groot spatbord is gedacht. Om zelf jaloers te worden op je kind. Je zou als vader willen dat ze deze vroeger ook al hadden.

Chupa Chups 16 inch kleurrijke kinderfiets

Om op te vreten… Je kent de Chupa Chups vast als het populaire lolliemerk. Maar ze hebben nu ook super Chupa Chups een prachtige 16 inch kinderfiets ontworpen. Net zo kleurrijk als de lollies zelf maar wel met een mooi stevig frame en blauwe banden. Een geheel uniek exemplaar waar je kind zo op weg wil fietsen. En let op, deze fiets is niet alleen voor zoete kinderen.

Volare 16 inch Ibiza kinderfiets

Heb jij een feestnummer als kind? Dan is de Volare Ibiza kinderfiets een echte topper. Een fiets in vrolijke kleuren, helemaal in de Ibiza stijl. De fietsen zijn voorzien van een stevige voor- en achter bagagedrager. Met deze Ibizafiets weet je zeker dat je kind de blits maakt op het schoolplein en opvalt in het verkeer.

Degelijke stoere 16 inch kinderfietsen

Goedkoop een kinderfiets kopen met gratis levering kan bij Kinderfietsen.com. De fiets zal kosteloos thuisgestuurd worden in Nederland en België.

Op zoek naar een andere maat kinderfiets?