12 INCH KINDERFIETSEN VOOR JONGENS EN MEISJES

Op zoek naar een 12 inch kinderfiets? Bij Kinderfietsen.com vind je fietsjes die mooi en goed zijn en ook nog eens scherp geprijsd?

De populairste 12 inch kinderfietsen

SNELLE LEVERING!

VOOR 13:00 UUR BESTELD IS VANDAAG GRATIS VERZONDEN!

Kinderfiets met 12 inch wielen kopen

Voor kinderen tussen de 3 en 4,5 jaar oud is een kinderfiets met 12 inch wielen een goede keuze. Op kinderfiets kopen vind je een grote collectie. Van lieve meisjesfietsen tot super stoere jongensfietsen en alles er tussenin. Want een fiets afgestemd op de wensen van jouw kind, maakt het fietsen natuurlijk nog leuker.

De 12 inch kinderfietsen zijn gemaakt meteen stevig stalen frame van de beste materialen. Daarnaast zijn ze voorzien van dragers van hoge kwaliteit, dichte kettingkasten en stevige, stabiele en afneembare zijlwieltjes. De fietsen hebben ook een terugtraprem voor extra veiligheid.

Dit zijn de populairste 12 inch kinderfietsen

  • Yipeeh Liberty Urban
  • Volare Tropical Girls
  • Lief Girls Kinderfiets
  • Volare Ashley Kinderfiets
  • Volare Urban Jeans
  • Volare Motorbike kinderfiets
  • 12 inch Batman jongensfiets
  • Disney Toy Story kinderfiets

Stoere of lieve 12 inch kinderfietsen?

Heb jij een stoere zoon of dochter? Dan hebben wij de meest stoere en coole fietsen. Wat denk je van een 12 inch stoere fiets van het topmerk Volare zoals de Tattoo Girls en de Tropical Gils. Bijzondere fietsen met een prachtige intense kleur en mooie motieven. En voor je kleine man hebben we onder andere de Spiderman kinderfietsen in opvallend rood. Nog stoerder, kijk dan eens naar de Volare Motorbike kinderfiets. Deze kinderfiets lijkt op een heuse crossmotor en alleen geschikt voor de echte ‘daredevils’.

Naast stoer zijn deze fietsen ook superveilig. Bijvoorbeeld door de handremmen en een achteruittraprem. De fietsen zijn voor 95% afgemonteerd en dus bijna fiets-klaar.

Goedkope 12 inch kinderfietsen kopen bij Kinderfietsen.com

12 inch kinderfietsen voor vanaf 3 jaar

Kinderen vanaf 3 jaar oud kunnen vaak al op een 12 inch kinderfiets. Toch kan het zijn dat deze fiets eigenlijk nog net iets te groot is. Kies dan voor een 10 inch kinderfiets die goed past. Zo leert je kind makkelijker fietsen en blijven ze het ook leuk vinden. Als regel naast de leeftijd kun je ook aanhouden dat je kind groot genoeg is voor een 12 inch fiets als het kledingmaat 92 tot 104 heeft.

Zadel op veilige hoogte afstellen

Veiligheid is belangrijk voor jou en je kindje. Daar is het belangrijk om het zadel op de juiste hoogte af te stellen. Begint je kindje net met fietsen. Stel het zadel dan zo af dat het nog met de voeten plat op de grond kan. En vergeet niet om ook het stuur op de juiste hoogte te zetten.

Wil je nog meer veiligheid, kijk dan ook eens naar de bijpassende helmpjes die jouw kind maximaal beschermen.

https://kinderfietsen.com/fietshelmen/

 

Afneembare duwstang bij 12 inch kinderfiets

Onze 12 inch kinderfietsen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze ook voorzien van stevige zijwieltjes en een afneembare duwstang. Door deze duwstang is het voor ouders makkelijker om je zoon of dochter te leren fietsen en loop je met gemak gewoon mee.

Onze kinderfietsen zijn niet alleen veilig, uniek en prachtig, ze zijn ook nog eens goedkoop. Profiteer nu van onze hoge kortingen. De fietsen worden gratis geleverd in Nederland en België.

Kwaliteit kinderfietsen voor een lage prijs

Waarschijnlijk is niet alleen kwaliteit maar ook de prijs voor jou belangrijk. Bij kinderfietsen.com kun je kinderfietsen kopen van een super kwaliteit voor een lage prijs. De fietsen hebben zijwieltjes die gemakkelijk te verwijderen zijn zodra je kind klaar is voor het ‘echte’ werk. Alle fietsen hebben een licht, maar wel stevig frame dat zeker tegen een stootje kan. En de dichte kettingkast, bagagedrager, spatborden en leuke bel maken het natuurlijk helemaal af