Geplaatst op Geef een reactie

Je smelt toch voor een Frozen II kinderfiets

fiets

Wegdromen bij Frozen II? Geweldig. Als je als kind dan ook nog eens een fiets krijgt met daarop de afbeelding van je favoriete karakters uit de film, kan je je geluk niet op! 

Voor Frozen werd voor 1,3 aan bioscoopkaartjes verkocht, en ook de merchandising liep als een dolle. Vorig jaar was daar Frozen II. Het kon niet uitblijven dat ook dit zowel de harten van kinderen als volwassenen deed smelten. 

En voor je het weet staan er mokken in de kast met daarop afbeeldingen van sneeuwpop Olaf, bij velen favoriet. Of ligt de kleine onder een dekbedhoes met daarop onder meer rendier Sven afgebeeld. Alhoewel meisjes natuurlijk vallen voor de uitdossing en de zang van Elsa. Zij staat dan ook in koel blauw en warm roze afgebeeld op de Frozen II fiets (12 tot en met 20 inch). 

Kracht van film zit ook in de muziek

De Frozen II fietsen, de kleinste verkrijgbaar met zijwieltjes, zullen bij de dames in de smaak vallen, mits ze fan van de film zijn natuurlijk die gaat over ijskoningin Elsa, zus Anna, zwager Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven. Ze gaan erop uit om een mysterieuze magische stem te volgen. Met een beetje geluk krijgt Elsa ook meteen antwoord op de vraag waar haar krachten vandaan komen én hoe haar ouders nou precies zijn overleden.

De kracht van de film zit ‘m ook in de liedjes met enorme uithalen. De titelsong van de eerste film werd een hit en kinderen zingen deze makkelijk mee. Stel dat je dan ook nog eens zo’n fiets hebt. Dat moet geweldig zijn. 

Lekker fietsen met al die prachtige afbeeldingen

De Disney Frozen II kinderfiets heeft een prachtige afbeelding op de kettingkast staan en kan worden aangevuld met twee lekker opvallende handvatstreamers, een kinderzitje achterop, en er is zelfs een skatehelm met daarop de afbeelding van verschillende personages uit de film. 

De fietsen zijn uiteraard stevig en veilig, voorzien van handremmen en geen terugtraprem. Hiermee trek je als fan absoluut de aandacht en het fietst ook nog eens heerlijk. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *