Geplaatst op Geef een reactie

Dit zijn 5 supergave jongensfietsen

fiets

Jongens weten wat ze willen, al vanaf jonge leeftijd. Laat je ze een fiets uitzoeken dan razen ze op die knalrode af of gifgroene. En als ze wat ouder zijn dan willen ze er eentje die helemaal zwart is. Stoer! Laat deze 5 krakers maar eens aan ze zien, dan zullen ze hun keuze snel maken. 

Jongens houden van snelheid, van even lekker ‘gaan’. Ze barsten van de energie, dus dat moet af en toe de vrije loop krijgen. Dat hebben ze al vanaf jonge leeftijd, ook al ligt ‘de snelle auto’ nog in de verre toekomst. Van jongs af aan hebben de meeste jongens er al een zwak voor. Daarom is een mooie fiets met daarop auto’s afgebeeld uit de Disneyfilm Cars een hit! De Disney Cars kinderfiets is er in verschillende uitvoeringen in 14 inch. 

Een andere geweldige jongensfiets is de Thombike City. Een echt stoere fiets voor de wat grotere kerels die al toe zijn aan een 20 inch. De fiets heeft een uiterlijk dat past bij de leeftijd zes tot acht jaar. In meerdere uitvoeringen en in heldere kleuren, maar zeker ook een zwarte, die bij de boys vaak in de smaak valt. Lekker stoer. De Shimano Nexus 3 heeft drie versnellingen en is er in matzwart met blauw. Met handrem en terugtraprem. 

Is die kleine man nog maar een jaar of drie dan is de Woezel & Pip kinderfiets in blauw en rood een fantastische fiets. Deze heerlijke kinderserie leent zijn karakters voor deze fiets waarop een kind goed kan leren fietsen. De fiets heeft zijwieltjes en een duwstang, die natuurlijk ook verwijderd kunnen. De gesloten kettingkast zorgt voor de veiligheid en het stuur en zadel zijn in hoogte verstelbaar. 

Tot een jaar of vijf vallen die jongens nog voor felle kleuren. Denk aan een knalrode fiets met helderblauwe handvaten. Een zadel in felgeel met rode en zwarte accenten en een Blaze wagen met monsterwielen op de kettingkast afgebeeld. Niets meer aan toe te voegen. Behalve dat de Blaze kinderfiets er is in 14 inch en een stoer frame met stevige zijwielen heeft. 

Je bent nog maar vier jaar en rijdt al op een motor? Althans, een kinderfiets met het uiterlijk van een motor en enorme dikke profielbanden. Gaaf! Deze Volare motobike kinderfiets in 12 inch is echt een eyecatcher. Voorzien van terugtraprem, handrem, eventueel zijwieltjes en oerstevig. In fluorescerend groen met zwart. Die wil je als kleine boy gewoon hebben! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *