Geplaatst op Geef een reactie

Zet je kind gelukkig op de kinderfiets

fiets

Zet je kind gelukkig op de fiets

Nederland is van oudsher een fietsland, dus is het belangrijk voor je kind om deze traditie zo vroeg mogelijk onder de knie te krijgen. Dit is het makkelijkst voor elkaar te krijgen door je kind te voorzien van een rijwiel die zijn persoonlijkheid zo dicht mogelijk benadert.

Dit klinkt lastiger dan het is, want voor elk individueel kind kunnen wij een kinderfiets bieden, die zo zeer bij hem past, dat hij onnoemelijk plezier beleeft in het zich verplaatsen door het verkeer

Hoe meer de fiets past bij de interesses van je kind, hoe sneller dit kind zijn fiets zal gaan gebruiken om zich te verplaatsen. Dit mes snijdt aan twee kanten: je kind zal met plezier fietsen en er dus gaandeweg steeds beter in worden en de diversiteit van het algemene verkeersbeeld zal enorm toenemen. Bovendien is het fietsen op zich gezond en dus belangrijk voor een goede ontwikkeling van je kind.

Wie zichzelf een momentje gunt om zijn kind te voorzien van een rijwiel, die hem zelfstandig laat bewegen door het verkeer zonder zijn eigen wensen te verloochenen, biedt dit kind een prachtige basis voor een lang en gelukkig leven.

Jong geleerd

Om je kind het idee te geven dat zijn kinderfiets iets is om trots op te zijn brengen makers fietsen uit in allerlei vormen. De jongensfietsen zijn vanaf het kleinste model met zijwieltjes tot en met de maten, die gemaakt worden om de middelbare school te bezoeken afwisselend genoeg om je zoon te leren omgaan met verkeersregels, snelheid en sport op een manier, die volledig in zijn leven kan worden opgenomen.

De meisjesfietsen doen daar voor geen enkele leeftijd ook maar iets voor onder. Beide soorten rijwiel zijn niet alleen mooi, maar ook snel en ademen mogelijkheden uit om zonder hulp van buitenaf daar te komen waar jouw kind wil zijn. Lopen of je laten brengen is misschien ook mogelijk, maar in alle gevallen minder persoonlijk dan wat een kinderfiets je kind kan brengen.

Is oud gedaan

Het is ongetwijfeld overbodig om jou als ouder te vertellen wat het belang is van goede beweging van je kind. Moderne kinderfietsen sluiten zo perfect aan bij jouw kind, dat de liefde voor de fiets voor iedereen binnen bereik komt.

Met enkele simpele handelingen kunnen kinderfietsen jaren mee en ook steeds worden meegenomen in de belevingswereld van het gezin in het algemeen en je kind in het bijzonder. De keuze is reuze en dat is niet voor niets. Geef je kind een fiets om van te houden en help Nederland weer terug naar de status van een fietsnatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *