Geplaatst op Geef een reactie

Kinderfietsjes

fiets

Kinderfietsjes

Als je kind eenmaal 3 of 4 jaar is geworden dan breekt het moment aan om een fiets voor hem of haar te gaan kopen. Gelukkig is het assortiment kinderfietsjes tegenwoordig erg uitgebreid, keuze genoeg dus. Of je nu een stoere jongensfiets of een leuke meisjesfiets 12 inch wilt kopen het kan allemaal. En het mooie is je hoeft er de deur niet eens meer voor uit. Een kinderfietsje koop je online of je gaat er voor naar de fietsenwinkel. Het voordeel van het online kopen van een kinderfiets is dat je aanmerkelijk goedkoper uit bent.

Wanneer koop je een kinderfiets?

De meeste kinderen beginnen met fietsen op hun 3e of 4e jaar, het ene kind is er net even wat sneller mee dan de andere. Maar doordat er op de fietsen voor de allerkleinste een duwstang gemonteerd kan worden en de fiets zijwieltjes heeft kan je al een kinderfiets kopen zodra je kind 3 jaar is. Door je kind vroeg te leren fietsen zal hij of zij ook het evenwicht kunnen bewaren en snel weg fietsen op de nieuwe kinderfiets. Je moet alleen niet de fout maken door een te grote fiets te kopen. Veel mensen maken deze fout omdat ze bang zijn dat het kind snel uit de fiets gegroeid is. Maar beter een keer een nieuwe fiets kopen dan een te grote fiets waar het kind op dat moment weinig aan heeft.

10, 12, 14, 16, 18, 20, 24, 26 en 28 inch fietsen
Je kunt op kinderfietsen.com gebruik maken van de handige maattabel, zo zie je precies welke fiets voor jou kind het beste past. Wij hebben jongensfietsen en meisjesfietsen in de maten 10, 12, 14, 16, 18, 20, 24, 26 en 28 inch. Voor iedere leeftijd hebben wij een passende fiets in onze webshop. Bovendien hebben wij voor de grotere kinderen ook stoere hippe omafietsen. Deze omafietsen zijn te koop in allerlei moderne en opvallende kleuren.

Snelle levering

Als je online een kinderfiets koopt dan wil je hem het liefst zo snel mogelijk thuis geleverd hebben. Wij leveren de kinderfietsen altijd binnen 48 uur bij je thuis af. Zeker als je voor 14:00 uur besteld dan heb je de fiets de volgende dag al in huis. En als je een fiets besteld welke duurder is dan 50 euro dan betaal je geen bezorgkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *