Geplaatst op Geef een reactie

De allerleukste cadeaus voor een 1-jarige: onze top 8!

fiets

De eerste verjaardag van je kleintje is een bijzondere dag die je met familie en vrienden wilt vieren. Je wilt natuurlijk ook iets bijzonders geven als cadeau. Maar wat kun je geven aan een baby die alles al heeft? Wij hebben 8 leuke tips voor unieke en leuke cadeaus voor een 1-jarige.

1. Een loopfiets

Een loopfiets die met het kind mee kan groeien is natuurlijk altijd een goed idee. Op deze manier kan hij/zij de motoriek bevorderen en ook nog eens heel erg veel plezier maken.

2. Een knuffel

Een knuffel is een leuk cadeau voor een 1-jarige die net leert praten. Het is een blijvend cadeau waar de baby altijd mee kan spelen en knuffelen. Een knuffel is ook een perfect cadeau om mee te nemen op reis.

3. Een tandendoosje

Een tandendoosje is een leuk en praktisch cadeau voor als het kindje later tandjes gaat wisselen. Deze staat erg leuk als decoratie in de kast op de kinderkamer, of op een leuk zwevend plankje aan de muur.

4. Een fotolijst

Een fotolijst is een leuk en persoonlijk cadeau voor een 1-jarige. In de fotolijst kun je een foto van de baby plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om een collage van foto’s er in te doen. Hier kun je dan bijvoorbeeld foto’s van alle (voor de baby) belangrijke personen in tentoonstellen.

5. Een boek

Een boek met plaatjes en woordjes is een perfect cadeau voor een 1-jarige. De ouders kunnen deze met de kleine bekijken en samen oefenen met aanwijzen van dingen (en uiteindelijk het uitspreken van de woorden). Worden er meerdere boeken gegeven dan kunnen deze in een speciale boekenkast worden gezet op de kamer van de kleine.

6. Een speelgoedkist

Een speelgoedkist is ook een leuk cadeau voor een 1-jarige. In deze kist kunnen alle speeltjes van de kleine netjes worden opgeborgen. Op deze manier blijft alles geordend en raken er geen dingen kwijt.

7. Een herinneringendoos

Een houten herinneringendoos is ook een erg leuk cadeau. Hier kunnen de ouders allerlei zaken bewaren zoals bijvoorbeeld het eerste babypakje, maar ook het kraambezoekboek en eventueel een klein fotoalbum met de meest dierbare foto’s. Op deze manier heeft het kindje later een leuke doos met herinneringen die ze met hun ouders kunnen delen.

8. Een sieraad

Een sieraad is ook een erg leuk cadeau voor een meisje van 1 jaar. Dit kan een mooie armband zijn of een halsketting met een klein hartje. Een sieraad is een mooie manier om te laten zien hoeveel je van het kindje houd het is ook een leuk cadeau om later weer door te geven aan haar eigen kinderen. Overigens kan een armbandje voor een jongen natuurlijk ook, bijvoorbeeld met de naam erin gegraveerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *