Geplaatst op Geef een reactie

Je kunt snel zien hoeveel wegversperringen er zijn op de duofiets.

Elizabeth Wattimena Fotografie 8041
Gepubliceerd: 3 maart 2025

In het weekend gebruikt Paulien Lammers de Routeplanner om te zien hoe ze de metro kan nemen naar een locatie waar ze met wind omhoog kan rijden.

Paulien Lammers

Leeftijd: 56 jaar
Beroep: vakleerkracht, trainer, coach en educatief auteur
Aantal fietsen: één hybride fiets (verjaardagscadeau van man)
Woonplaats: Bergschenhoek
Fietsersbond-lid sinds: 1996

Oh, mijn God. Mijn ouders fietsen vandaag ook, mijn kinderen zijn in de jaren 80. In Rotterdam fiets ik vaak naar mijn werk. Ik heb alternatieve routes gemaakt met de routeplanner voor de Fietsersbond, dus ik hoef niet steeds dezelfde route te volgen. Daarnaast gebruiken we de waymanager op vakantie. Dan nemen we de metro naar achter huis routine van een andere locatie, met de wind in de achterkant. Dan kijken we naar het weer.

Waarom bent u van de Fietsersbond?

Het beschermen van dunne pad klanten is belangrijk, naar mijn mening. Ik ben vrijwilliger met oudere mensen die mentaal ziek zijn en die mountainbiken en wandelen. Je kunt snel zien hoeveel obstakels er op het duofiet zijn.

Vrouw in rode jas staat met haar fiets voor een tunnel met zwart/witte muurschilderingen.
Bovendien gebruiken we in het weekend de wegmanager. Dan nemen we de metro naar achter huis routine van een andere locatie, met de wind in de achterkant. Dan kijken we naar het weer.

Geef je je kinderen een ritje?

Ja. Ze weten allemaal dat ik een motorrijder ben, en dat ik zoveel mogelijk boeken promoot met het voertuig erin. ” Eend op een fiets,” een van mijn favoriete kinderboeken, eerst lijkt vreemd voor de eend, maar het wordt rood aan het einde (spoiler alert!). Ze rijden allemaal op familiefietsen. Ik schrijf ook voor de onderwijsindustrie, en ik probeer vaak een punt te maken over fietsen in de teksten.

  • Elizabeth Wattimena Fotografie 5222 500x282 1

    Als jonge, gezonde mensen op een e-bike rijden, maak ik me zorgen over onze wandelcultuur. Nederland zal waarschijnlijk in tien eeuwen weer dikker zijn.

Waarom terugkerende donaties doen?

Dat doe ik al een tijdje, werken met verschillende bases ook. Technisch gezien is het effectiever. Nee dat je terugbetaald wordt, maar in sommige gevallen hoef je geen kosten te betalen. Het kostte veel tijd en vereiste een officieel bezoek, maar het is nu heel eenvoudig. Zo kunt u sneller bieden zonder meer te hoeven betalen.
Op de fietsersbond kun je lezen hoe nauwkeurig het werkt. nl/periodiekschenken

Nederland Fietsland nr. 1 is nog steeds op zijn plaats.

Ja! We hebben uw hulp nodig, maar niet alleen.

Bespreek deze pagina

een inhoudsopgave

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *