Retourneren

Niet tevreden over je fiets? Geen probleem. Het is mogelijk om de fiets binnen 14 dagen na aankoop te retourneren mits de fiets ongebruikt en onbeschadigd is. Stuur hiervoor een mailtje met onderstaande informatie naar info@kinderfietsen.com of maak gebruik van het Modelformulier voor herroeping.

Om de fiets te kunnen retourneren, moet deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het product én de (originele) verpakking zijn compleet, ongebruikt en onbeschadigd;
  • De fiets is weer gedemonteerd zoals deze is ontvangen;
  • De losse onderdelen zijn weer goed verpakt met (origineel) verpakkingsmateriaal;
  • De losse onderdelen liggen niet los en kunnen elkaar of het frame niet beschadigen;
  • De fiets staat rechtop, stevig en goed in de originele verpakking;

Om garantie te kunnen bieden bij eventuele transportschade ontvangen wij graag de volgende foto's :

  • Foto(’s) waarop aantoonbaar is dat de fiets aan bovengenoemde voorwaarden voldoet;
  • Foto(’s) waarop aantoonbaar is dat de fiets weer goed is ingepakt voor transport;

Voldoet de retourzending aan de gestelde voorwaarden dan kunnen we een retourzending voor je in gang zetten. Wij vernemen graag op welke dag de fiets opgehaald kan worden. Dit kan elke werkdag tussen 08:00 en 18:00 maar wij kunnen hier geen tijd over afspreken.

Tot slot bedragen de kosten van het retourneren € 25,00. Je ontvangt van ons een betaallink waarmee de retourkosten kunnen worden voldaan.

Zodra de fiets retour is bij onze leverancier, wordt deze gecontroleerd. Het aankoopbedrag* storten we binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retour terug op de rekening van aankoop. Je
ontvangt automatisch een creditnota.

LET OP! Een retourverzoek na de 14 dagen bedenktijd kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

Defect
Het kan voorkomen dat het door jou ontvangen product defect is? Stuur dan een e-mail met je ordernummer, een omschrijving van de klacht en foto’s/filmpje’s waarop het probleem duidelijk zichtbaar is naar onze klantenservice: info@kinderfietsen.com. Wij zullen binnen twee werkdagen op jouw bericht reageren.

Ruilen

De bestelde fiets ruilen is helaas niet mogelijk. Zodra je de fiets hebt geretourneerd, zullen wij het aankoopbedrag* na ontvangst en controle van de fiets terugstorten. Normaliter binnen 14 werkdagen. Wij adviseren om ondertussen het juiste product te bestellen. Dit is de snelste manier om het juiste product te ontvangen. Je hebt deze dan namelijk al de volgende werkdag al in huis.

*Wanneer het geretourneerde product niet meer in nieuwstaat is of niet volgens de voorwaarden is verpakt, zullen wij maximaal het volgende vergoeden:

  • €0,00 wanneer het product defect of incompleet is, en zonder overleg met de klantenservice is teruggestuurd.
  • - €20,00 euro bij het niet juist verpakken volgens de gestelde voorwaarden of het ontbreken van de originele verpakking. De fiets dient te allen tijde verpakt te worden, en kan niet rijklaar worden opgehaald.
  • · -€25,00 retourkosten wanneer het product niet wordt aangenomen bij levering, en weer retour afzender komt.